Fordele som truckmekaniker

Et attraktivt job med mange fordele

 

Det er ligetil at blive gaffeltruckmekaniker. Hvis du allerede er uddannet mekaniker eller lignende fra en anden branche, kræver det ingen yderligere uddannelse at arbejde med alt fra palleløftere til store containertrucks, højst en smule omskoling. Du bliver hurtigt en del af en spændende og anderledes branche i udvikling, hvor du fra begyndelsen har mulighed for at være blandt de mest profesionelle. Her kan du læse mere om de mange fordele ved at arbejde hos én af IFAG’s medlemsvirksomheder:


Arbejdsdage med stor frihed

Som truckmekaniker hører der en stor frihed med til selv at tilrettelægge dit arbejde. Ofte har du egen servicevogn og kører hjemmefra, ud til kunderne, hvor du hjælper dem med deres trucks. Områder og indhold varierer meget alt efter stillingen og virksomheden – men det kan du læse mere om i de forskellige stillingsopslag. Branchen mangler generelt truckmekanikere, så mulighederne er mange.

Attraktiv løn

Du vil være sikret en god løn, der lever op til dine kvalifikationer, når du arbejder som truckmekaniker. Ofte får du løn fra det øjeblik du kører hjemmefra, til du stiller vognen hjemme igen – det har sine åbenlyse fordele.

Selvstændigt arbejde med nye udfordringer

En mekaniker kører selv direkte ud og foretager fejlfinding, reparation og service hos kunden. Det kræver både teknisk indsigt, hænder der er skruet godt på og en serviceminded indstilling at løse opgaverne. Så der er spændende udfordringer for både hænder og hoved.

Mød nye mennesker på farten

Med et job på farten, er ingen arbejdsdage ens. Oftest får du stillet din egen servicevogn til rådighed, hvor du kører rundt i landet og besøger forskellige kunder hver dag. Du slipper altså for at arbejde i de samme omgivelser hver dag og får mulighed for at møde nye mennesker og skabe gode kunderelationer.

Personlig og karrieremæssig udvikling

Du får rig mulighed for at udvikle dig i dit arbejde, både personligt og arbejdsmæssigt. Er du ansat i én af IFAG’s medlemsvirksomheder, kommer du løbende igennem træning og kurser, så du kan udvikle dine kompetencer og være up to date med den nyeste teknologi.

Vær med i toppen af branchen

Hvis du vælger at arbejde for én af IFAG’s medlemsvirksomheder, er du sikret en plads blandt de mest profesionelle i branchen. Se ledige stillinger hos vores medlemsvirksomheder.


Læs mere om, hvad en gaffeltruckmekaniker laver lige her.