Hvad laver en truckmekaniker?

Søg job som gaffeltruckmekaniker og bliv en del af en spændende og anderledes branche

Føler du, at det ved at være tid til et brancheskifte? Trænger du til nye udfordringer i hverdagen?

Så bliv gaffeltruckmekaniker, og bliv en del af en spændende branche med anderledes og udfordrende arbejde!

Med en hverdag som gaffeltruckmekaniker, er der ingen dage, der er ens. Arbejdsopgaverne er mange og af forskellig art. Derudover får du et job med en attraktiv løn, stor selvstændighed og frihed til at tilrettelægge din egen arbejdsdag.


Der findes mange forskellige typer af gaffeltrucks. Det er alt fra små palleløftere til store trucks, der løfter containere. Som mekaniker er det din opgave at foretage fejlfinding på maskinerne og stå for efterfølgende reparationer af bl.a. motorer, elektronik, transmissioner, styretøj, hydraulik og tårne. Så hvis, du har hænderne skruet godt på og har en del teknisk snilde, så er dette jobbet, hvor du kan få brugt både hænder og hoved.

En gaffeltruckmekaniker fungerer typisk som udekørende tekniker, der kører ud til virksomhedens kunder, i en veludrustet servicevogn, og står for både reparation og servicering af produkter. Det betyder også, at det er et job med stor kundekontakt, så du skal have lyst til at møde nye mennesker på daglig basis og fungere som virksomhedens ansigt udadtil. Hertil følger også friheden og selvstændigheden ved at være på farten og kunne tilrettelægge sin egen arbejdsdag.

Gaffeltruckbranchen er i konstant udvikling, og er en branche med fokus på ny teknologi og bæredygtighed. Der er fantastiske muligheder for at udvikle sig karrieremæssigt, både nationalt og internationalt, og vælger du at arbejde for én af IFAG’s medlemsvirksomheder, sikrer du at blive en del af branchens mest profesionelle.

Start din nye og spændende karriere som gaffeltruckmekaniker  – Se de ledige stillinger her.