Uddannelse af medarbejdere

Vi vægter viden højt og sørger for at vores medarbejdere altid er klædt på til jobbet

Vi bestræber os på altid at leve op til de strenge krav, som stilles i truckbranchen. Der komme løbende nye teknologier og teknikker, og derfor deltager montører, som er ansat i IFAG’s medlemsvirksomheder, løbende i omfattende træning og kurser som et led i deres videreuddannelse. På den måde er vi altid up to date med det nyeste i branchen.

Certificeringsordning

Alle medarbejdere og montører i branchen gennemfører en særlig teoretisk prøve. De kursister, der består prøven,  får udstedt et certifikat, som verificerer, at de pågældende medarbejdere må udføre IFAG’s lovpligtige hovedeftersyn på trucks. Dette betyder, at det kun er certificerede IFAG-montører, der må underskrive IFAG’s lovpligtige hovedeftersynsrapport.

Mere end 600 montører ansat i medlemsvirksomheder har siden 1999 bestået prøven og er blevet certificeret.

Formålet med prøven er at sikre, at medlemskredsens virksomheder og deres medarbejdere har et ensartet højt kvalitetsniveau ved udførelse af IFAG’s hovedeftersyn i Danmark.

Der forestår i sidste halvår af 2016 og hele 2017 en omfattende recertificering, hvor alle medarbejdere skal op til fornyede prøver. Det vil sige, at foreningens mange servicefolk og montører senest ved udgangen af 2017 alle har gennemført en ny og opdateret certificeringsprøve.

Alle IFAG montører, der har bestået prøven, er udstyret med et ID kort med nærmere oplysninger om, hvilke certificeringer servicemontøren har opnået. Kunden kan altid forlange, at få kortet fremvist af montøren.

Læs mere her om certificering af medarbejdere.