Top - bliv mekaniker

Et attraktivt job med mange fordele

  • Arbejdsdage med stor frihed
  • Attraktiv løn
  • Vær med i toppen af branchen

Se ledige jobs

Varierende arbejdsdage med stor frihed

Som truckmekaniker hører der stor frihed med til selv at tilrettelægge dit arbejdsliv. Du har egen servicevogn og kører ud hjemmefra ud til kunderne, hvor du hjælper dem med deres truck. Områder og indhold varierer alt efter en given stilling og virksomhed.

Branchen mangler generelt truckmekanikere, så mulighederne er mange. Klike på ”se ledige jobs” og se aktuelle stillingsopslag

Attraktiv løn

Du vil være sikret en god løn, der lever op til dine kvalifikationer, når du arbejder som truckmekaniker. Ofte får du løn fra det øjeblik, du kører hjemmefra, til du stiller vognen hjemme igen – det har sin åbenlyse fordele.

En mekaniker kører selv direkte ud og foretager fejlfinding, reparationer og hovedeftersyn hos kunden. Det kræver både tekniske indsigt, hænder der er skruet godt på og en serviceminded indstilling at løse opgaverne. Så der er spændende udfordringer for både hænder og hoved.

Vær med i toppen af branchen

Du får rig mulighed for at udvikle dig i dit arbejde, både personligt og arbejdsmæssigt. Er du ansat i en af IFAG’s medlemsvirksomheder. Kommer du løbende igennem træning og kurser, så du kan udvikle dine kompetencer og være up to date med den nyeste teknologi.

Hvis du vælger at arbejde for én af IFAG’s medlemsvirksomheder, er du sikret en plads blandt de mest professionelle i branchen. Se ledige stillinger hos vores medlemsvirksomheder.

Se ledige jobs

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System